Wat vonden zij ervan?

EEN TEVREDEN KLANT

Aangezien mijn oude matras versleten was, was ik op zoek naar een zaak om een nieuwe matras aan te schaffen. Via een bevriend koppel uit Alken, die reeds klant zijn met GCT Slaapcomfort en zeer content zijn met hun aankoop, nam ik contact op met Gilbert, zaakvoerder GCT Slaapcomfort. Deze vriendelijk meneer heeft mij de keuzemogelijkheden voorgelegd en mij de nodige uitleg verstrekt. Uiteindelijk heb ik de Joy matras aangekocht. Ik kan zeggen dat ik uiterst tevreden ben over deze matras en ook over de service. Ik raad iedereen aan, die op zoek is naar een degelijk matras, om contact op te nemen met GCT Slaapcomfort.

Mevrouw Hermans Monique uit St-Lambrechts-Herk


Wat heeft deze klant gekocht:

3

TERUG SLAPEN ZONDER NEKPIJN

Na de tweede nacht was ik nog meer overtuigd ... Het kussen is zoals verwacht !! Kortom, super en perfect voor mijn nekje en helemaal zoals ik wens.

Mevrouw Flossy uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

14

PRIMA SERVICE

Ik ging recent over tot aankoop van twee lattenbodems en een Deqpress matras bij GCT Slaapcomfort. Ik ben zeer tevreden over hun service en heb ook minder last van mijn rug. Bedankt voor uw goede zorgen.

Mevrouw Willems uit Nieuwerkerken


Wat heeft deze klant gekocht:

11,4

UITERST TEVREDEN OVER ONZE BLOQMATRAS

Wij waren uiterst tevreden over onze eerste aankoop van een Deron Bloqmatras bij GCT Slaapcomfort. Daarom hebben we besloten om opnieuw bij GCT Slaapcomfort onze tweede Bloqmatras aan te schaffen. Prima service en topkwaliteit.

Fam. Dehasque-Goossens uit Rummen


Wat heeft deze klant gekocht:

30

beduidend minder rugpijn !

Bedankt voor het goede advies en de duidelijke uitleg over de verschillende matrassen die je aanbiedt. Onze keuze viel op de Noble matras, medium versie, na het uitvoerig testen in je showroom. De levering van de nieuwe matras kon 2 weken na bestelling al plaatsvinden, iets wat we heel erg konden appreciëren. Ondertussen slapen we 2 weken in ons nieuwe bed en de rugpijn 's morgens is beduidend minder, zowel bij Geert als bij mezelf. Geert is ook zeer tevreden over zijn nieuwe kussen. Bedankt.

Geert en Veerle Ramaekers-Gelders uit As


Wat heeft deze klant gekocht:

33

Heerlijk om OP te slapen!

Na lang zoeken eindelijk goede kussens gevonden. Heerlijk om op te slapen. Prima service. Ik ben heel tevreden.

Mevrouw Demeer uit Sint-Truiden


Wat heeft deze klant gekocht:

14

EINDELIJK Slapen zonder nekpijn

Vanreppelen Sabine


Wat heeft deze klant gekocht:

14

terug wakker worden zonder rugpijn !

Heerlijk geslapen op onze nieuwe matras. Wakker worden zonder rugpijn was al lang geleden maar nu slaap ik weer als een roosje. Bedankt voor de goede service.

Mevr. Van den Bosch uit Brustem


Wat heeft deze klant gekocht:

4

PIJNLOOS SLAPEn

Na in 2013 een hersenberoerte gehad te hebben, heb ik ondertussen ongeveer 50 hoofdkussens geprobeerd dewelke niet meer voldeden aan mijn nek. Nu heb ik eindelijk ene gevonden bij GCT Slaapcomfort waar ik pijnloos op kan slapen.Ook 14 dagen op proef. Superservice. De verkoper legt alles tot in de puntjes uit. Onderhoud, beste manier van gebruik, enz. Nu ook de matrassen gekocht en de eerste nacht was al heel goed gegaan. Hopelijk voor 15 jaar.

Dhr. Dwornikowski uit Brustem


Wat heeft deze klant gekocht:

17,4

MINDER NEKPIJN

Ik heb zeer veel last van pijnen in mijn nek en ben dus bij GCT Slaapcomfort inlichtingen gaan inwinnen voor een speciaal hoofdkussen dat ik gezien had bij mijn kinesitherapeut. Ik heb zeer goed advies gekregen en verschillende kussens mogen uitproberen. Daarna mocht ik het gekozen kussen 14 dagen uitproberen zonder voorschot. Dit noem ik pas service. Hartelijk dank.

Dhr. Wijnhoven uit St-Truiden


Wat heeft deze klant gekocht:

14

EINDELIJK WEER ZALIG SLAPEN

Na het uitproberen van verschillende kussens, heb ik afgelopen nacht eindelijk zalig geslapen! Ik hoop de komende nachten ook zo goed te kunnen slapen ... Ik apprecieer je moeite en je geduld, echt. Heel erg bedankt daarvoor GCT Slaapcomfort.

Mevr. Ozturk uit Genk


Wat heeft deze klant gekocht:

42

Minder SPIERPIJN

De Bloq matras valt heel goed mee. Ik heb minder spierpijn, zowel de nek-, schouder- als beenspieren. Ik ben dus heel tevreden.

Mevrouw Renja Sijmens uit Diest


Wat heeft deze klant gekocht:

30

MINDER BEENKRAMPEN, BETERE NACHTRUST EN EEN AANGENAAM LIGCOMFORT

Sinds onze aankoop van onze Bloqmatras merkten we al onmiddellijk dat we 's avonds minder last hadden van beenkrampen. Ook het ligcomfort is veel aangenamer dan bij onze vorige matras. We kijken er 's avonds al naar uit om in ons bed te kruipen, wetende dat we alweer een goede nachtrust zullen hebben.

Dhr. en mevr. Segers uit Willebroek


Wat heeft deze klant gekocht:

30

MINDER NEKPIJN TIJDENS DE NACHT

Vorige week ergo hoofdkussen gekocht en ik had onmiddellijk een pijnverlichting in de nek. Bevalt mij supergoed. Mijn vrouw heeft zich ondertussen ook eenzelfde kussen aangeschaft.

Familie Vanbergen uit Sint-Truiden


Wat heeft deze klant gekocht:

14

OPNIEUW GOEDE NACHTRUST

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe matras omdat ik 's nachts geen goede nacht meer had. De reden hiervan is dat ik pijn in ribben en rug heb. Ik moest bijgevolg 's nachts uit bed. Dit had als gevolg dat ik een chronisch slaapgebrek opbouwde. Met deze nieuwe matras is mijn slaap veel beter en word ik pas wakker tegen de ochtend.

De heer en mevrouw Swinnen uit Wijer


Wat heeft deze klant gekocht:

35

geen heuppijn meer!

Wij kochten bij GCT Slaapcomfort 2 Deron Bloqmatrassen met een tencelhoes aan, ook 2 schotelbodems en voor mij mijn echtgenote een vlokkenkussen en een ergokussen. Wij merkten onmiddellijk dat de Bloqmatras direct onze lichaamsvormen aannam en dat ik geen heuppijn meer ondervond. De eerste nachten vond ik het vlokkenkussen te dik om op te slapen. Ik heb dan wat vlokkenmateriaal uit het kussen gehaald en nu kan ik er prima op slapen. Momenteel moeten we nog wennen aan het warmtegevoel van het matras en soms schuiven de 2 matrassen uit elkaar. Onze aankoop is zijn geld meer dan waard !

Johnny Poelmans uit Nieuwerkerken


Wat heeft deze klant gekocht:

30,16,14,13

eindelijk weer goed slapen!

Eindelijk weer goed slapen dankzij een nieuwe matras, gekocht bij GCT Slaapcomfort. We hebben al vele matrassen geprobeerd en eindelijk kunnen wij nu uitslapen dankzij de Bloqmatras. Bedankt voor de goede service.

Mia en Freddy Vangoethem uit Haacht


Wat heeft deze klant gekocht:

30

GEEN RUGKLACHTEN MEER !

Wij zijn super content van onze matras en kussens. Perfecte service en heel vriendelijk onthaal. Wij slapen nu veel beter en vooral geen klachten meer van de rug. Als ik het geweten had, dan had ik zeker al veel vroeger beslist om een kwalitatieve matras te kopen. Ik voel het nu vooral als wij op vakantie zijn. Volgende keer gaan de kussens zeker en vast mee. Bedankt GCT Slaapcomfort.

Marina Boussu uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

30,16,12

PRIMA SERVICE!

Sedert oktober 2016 hebben wij een tweede lattenbodem met motor aangekocht. Na enige tijd begon deze wat lawaai te maken (piepen en kraken) bij het verleggen in onze slaap. Dit was na enige tijd onhoudbaar geworden daar wij telkens uit onze slaap kwamen. Wij hebben toen zelf geprobeerd dit euvel op te lossen door de lattenbodem in te spuiten. Na enige tijd van resultaat begon dit opnieuw. Wij hebben toen contact opgenomen met Gilbert en het probleem uitgelegd (nota bene op een vrijdagavond). Hij beloofde ons in hetzelfde weekend nog op te bellen daar hij eerst contact wilde opnemen met de firma. Gilbert was van zijn woord, hij belde ons de zaterdag al terug op. Wij hebben toen een afspraak gemaakt, hij kwam reeds enkele dagen later met een nieuwe lattenbodem en motor. Na een grondige inspectie heeft hij beslist om de bedbodem te vervangen. Dit maar om te zeggen dat wij zeer tevreden klanten zijn, hij heeft trouwens bij 3 van onze familieleden hetzelfde geleverd, waar ook nota bene iedereen zeer tevreden van is. Gilbert, nog maar eens bedankt, indien wij iets zouden nodig hebben zullen wij niet nalaten om u te contacteren.

P.S. Wij wonen in Zottegem en Gilbert kwam van de streek rond Hasselt, wat niet tegen de deur is. Nogmaals hartelijk bedankt. Zeer tevreden klanten Marleen en Geert.

Marleen Lapaigne uit Zottegem


Wat heeft deze klant gekocht:

12

TEVREDEN OVER aankoop!

Na een korte tijd van aanpassing ben ik nu heel tevreden over de aankoop van mijn nieuwe matras en eveneens over de correcte service.

Mevrouw Heylen uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

35

EINDELIJK weer DOORSLAPEN!

Ik ben zeer dankbaar om mijn aanschaf. Ik lig zalig op de matras en kan eindelijk doorslapen tot 's morgens. Mijn rug krijgt een goede ondersteuning. De hevige pijnen zijn weg na 14 dagen en mijn lichaam ontspant zich. Ook het hoofdkussen doet zijn werk ; schouders- en nekspieren ontspannen. Gedaan met allerlei trucjes om toch maar een beetje zonder pijn te liggen en geen pijnstillers meer. Met een zalig gevoel ga ik nu naar bed. Als PmMS is er een hemelsbreed verschil. Ook de aanschaf en keuze gebeurde professioneel en correct. EEN AANRADER!

Mevr. HAENEN uit Stevoort


Wat heeft deze klant gekocht:

35,14

prima kwaliteit!

6 jaar geleden kocht ik bij GCT Slaapcomfort een nieuwe bedbodem en matras aan waar ik zeer tevreden over ben. Ook heb ik deze firma aangeraden bij familie en na een gesprek en slaapproef waren ook zij overtuigd van de kwaliteit en comfort. Mijn eerste aankoop bestond uit één elektrische en één vaste bedbodem. Vandaag 10/10/2016 heb ik mijn vaste bedbodem geruild voor een elektrische bodem. Ook over de service ben ik zeer tevreden ook al is de firma gelegen in Limburg.

Mevrouw LAPAGE Marleen uit Zottegem


Wat heeft deze klant gekocht:

12

minder rugklachten en betere nachtrust!

We zijn heel tevreden met onze aankoop. Ik had veel last van rugpijn als ik in een ander bed sliep. Mijn vriend had ook regelmatig last van zijn rug. Sinds we op onze nieuwe matras slapen zijn de klachten verminderd tot verwijderd. We merken op dat we van onze eerste nacht op deze matras en bodem goed sliepen en precies een betere nachtrust hebben. Kortom een aanrader voor iedereen.

Steve en Joke uit Sint-Truiden


Wat heeft deze klant gekocht:

30,13

COMFORTABEL SLAPEN!

De eerste dagen op onze nieuwe matras waren even wennen, maar na enkele dagen sliepen we zeer goed. Ikzelf heb nog redelijk wat gespeeld met de instelbare lattenbodem. De eerste dagen heb ik gewoon even afgewacht om te wennen, maar de week erna heb ik af en toe nog wat bijgeregeld. Dit deed veel meer dan ik verwacht had. Naargelang hoe ik 's morgens lag en vond dat mijn schouders wat dieper mochten of mijn heup wat hoger, paste ik de schuivertjes aan. Inmiddels ben ik heel tevreden over de "instellingen" en lig ik heel comfortabel.

Fam. SOETEMANS-SYMONS uit Hasselt


Wat heeft deze klant gekocht:

11,5

PRIMA SERVICE EN BETER DOORSLAPEN!

Ik heb wel eventjes moeten wenden aan de nieuwe matras en bedbodem, maar nu slaap ik supergoed. Ik ben uiterst tevreden over mijn aankoop bij GCT Slaapcomfort. Ook hun service na verkoop is prima!

Dhr. Vandersmissen uit Vliermaal-Root


Wat heeft deze klant gekocht:

33,11

BETERE NACHTRUST!

We zijn super tevreden over de aankoop van onze nieuwe matras en bedbodem. We slapen nu ook veel beter.

Fam. Sterkendries-Appeltans uit Velm


Wat heeft deze klant gekocht:

11,5

SLAAPTEST TROK ONZE AANDACHT!

Na 14 jaar was onze oude matras aan vervanging toe. Aangezien mijn echtgenoot rugpatiënt is, koop je ook niet zomaar een matras, maar wil je degelijk materiaal. Een zoektocht op internet bracht ons bij GCT Slaapcomfort. Een klein bedrijfje kort in de buurt dat een slaaptest aanbood. Die slaaptest trok onze aandacht, dus namen we contact op. We ontvingen een héél vriendelijke man met kennis van zaken. Hij luisterde eerst naar waar we op zoek waren vooraleer hij zijn praatje afstak. We hebben 2 verschillende matrassen mogen proberen om de verschillen te ontdekken. Maar onze keuze was vrij snel gemaakt. We hebben gekozen voor een Senze schotelbodem, gecombineerd met de Sensual matras. Aangezien onze nieuwe matras groter was dan de vorige, hebben we ook voor een bedomranding gekozen: een wit lederlook met genopt hoofdbord. Als de kinderen nu naar bed gaan, kruipen wij ook met veel plezier in ons bed. De toplaag van gelschuim geeft ons bed een zalig gevoel. Ons bed is een oord van rust en ontspanning geworden.

Fam. Roosen-Severeijns uit Nieuwerkerken


Wat heeft deze klant gekocht:

13,5

SUPERBLIJ MET AANKOOP!

Ik kocht onlangs een ergo hoofdkussen aan bij GCT Slaapcomfort. Ik ben superblij met deze aankoop. Zeker zijn geld waard.

Mevrouw Liefsoens uit Spalbeek


Wat heeft deze klant gekocht:

14

TEVREDEN OVER ONZE AANKOOP!

Wij kochten een heerlijke Sensual matras bij GCT Slaapcomfort. Nu willen we 's morgens helemaal niet meer opstaan.

Familie Cools uit Sint-Truiden


Wat heeft deze klant gekocht:

5

geen schouder- EN RUGKLACHTEN MEER!

Wij hebben het afgelopen jaar een herstelbare beddenbodem met Deron matras aangekocht bij GTC Slaapcomfort. Sedertdien is de kwaliteit van onze nachtrust enorm toegenomen: geen rusteloze nachten meer, schouder- en rugklachten bij het opstaan 's ochtends zijn verdwenen. Kortom, wij ontwaken voortaan uitgerust en goedgezind! Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van GCT Slaapcomfort, alsook over hun op maat gesneden advies en vriendelijke service!

Familie Debuyst uit Borgloon


Wat heeft deze klant gekocht:

30,13

TEVREDEN OVER ONZE AANKOOP en GOEDE SERVICE!

Wij zijn heel tevreden over de aankoop van onze City Box. Deze is kwaliteitsvol afgewerkt en ligt heel comfortabel. Ook een heel goede service door GCT Slaapcomfort.

Familie Soors uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:


MINDER PIJN TIJDENS HET SLAPEN!

Een perfect bed ! Veel minder pijn tijdens het slapen. Een vriendelijke bediening en een goede service.

Mevrouw Mariette Maes uit Borgloon, Graethempoort


Wat heeft deze klant gekocht:

30,12

MINDER LAST VAN RUGPIJN!

Ik weet echt niet wat mij is overkomen ! Altijd maar rugpijn, maar sinds ik bij GCT Slaapcomfort een nieuw bed met aangepaste matras heb gekocht, moet ik zeggen dat ik veel minder last heb van mijn rug. Mijn man stond er in het begin twijfelachtig tegenover, maar nu kan hij verzekeren dat het wel serieus helpt. Ik kan niet anders dan het iedereen aanraden.

Marina Boussu uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

30,12

COMFORTABELE NACHTRUST!

Modern sprookje voor volwassenen (en kinderen), waar gebeurd !

Er waren eens .... 2 mensen die heel slecht konden slapen, mijn echtgenote en ikzelf. We zijn al jaren ruglijders en hebben beiden een rugoperatie achter de ...rug. Toch bleven we last hebben van heel slecht te kunnen slapen. Het gevolg daarvan was: een ochtendhumeur, veel last voor we 's morgens eindelijk "op dreef" waren en 's nachts mekaar ongewild wakker houden door geen goede houding te kunnen vinden vanwege de rugpijnen. Het leek een moeilijke oude dag te zullen worden voor ons. Tot plots, tot ons groot geluk, alles veranderde.  Heel toevallig kwamen we op een opendeurdag bij GCT Slaapcomfort in Alken, waar we heel vriendelijk en vooral deskundig werden te woord gestaan.  We lieten ons overtuigen ons elk een oplegmatrasje van het merk Deron aan te schaffen, alsook een hoofdkussen van hetzelfde materiaal, enkele Jersey elastan hoeslakens en donsovertrekken. De volgende morgen wisten we niet waar we hadden. Waar we anders al van 5u. lagen rond te woelen omdat we niet meer konden rusten, werd de eerste van ons pas wakker om 8u! Ongelooflijk hoe goed we geslapen hadden. Ook de volgende dagen en nog altijd blijft dit gevoel van 's morgens goed uitgerust te zijn. Ons leven veranderde helemaal: 's morgens uitgeslapen en opgewekt opstaan, 's avonds zonder problemen in slaap geraken. Wij kunnen echt niet genoeg benadrukken hoe comfortabel onze zo nodige nachtrust nu is. Het enige nadeel is dat we 's morgens geen zin meer hebben om op te staan ...Einde van het sprookje : en we sliepen nog lang en gelukkig!

Jef en Annie Nelissen-Lambrechts uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

8

groot comfortgevoel!

Gewoonweg een goede matras met een groot comfortgevoel.

Mevrouw Driesen uit Grote Spouwen


Wat heeft deze klant gekocht:

4

verbetering van slaap en PRIMA kwaliteit!

Het bed staat enorm mooi.  Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, niet enkel van het bed, maar ook van de matras. Mijn slaap is merkbaar verbeterd.

Inge uit Brugge


Wat heeft deze klant gekocht:

11,3

TEVREDEN OVER ONZE AANKOOP!

Wij kochten bij GCT Slaapcomfort een tweetal jaren geleden een Deqpress matras aan alsook een ledikant.  Wij zijn tot op heden uiterst tevreden over deze aankoop. We kunnen het echt iedereen aanraden.

Benny en Judith uit Rummen


Wat heeft deze klant gekocht:

4

geen rugpijn meer !

Een klein jaartje geleden kochten wij een Deron Blocq matras aan bij GCT Slaapcomfort.  Mijn echtgenote had vaak last van rugpijn tijdens de nacht en 's morgens bij het opstaan. Sinds de aankoop van de Bloq matras zijn haar klachten volledig verdwenen. Wel heeft zij een dikke maand nodig gehad om aan te passen aan de matras. Ikzelf heb deze aanpassing niet nodig gehad en sliep onmiddellijk goed door.

Familie Sneyers St-Truiden


Wat heeft deze klant gekocht:

30,16,14

prima service!

Een viertal jaren geleden kochten ik en mijn echtgenoot een Onyx hoog-laag bed met een huiselijke ombouw. Qua design was dit een zeer mooi bed, maar nu vier jaar later zijn we verplicht om het bed te voorzien van onrusthekkens en dit kan in de huiselijke ombouw niet gemonteerd worden. Wij contacteerden de firma die ons dit bed verkocht, maar deze bleek niet meer actief te zijn. Tot wij de firma GCT Slaapcomfort uit Alken leerden kennen. Deze firma werkt al 10-tallen jaren met Deron producten en was onmiddellijk bereid om ons zorgbed te voorzien van onrusthekkens. Het Onyx bed is voor ons het perfecte bed om te gebruiken in thuiszorgsituaties en onze veiligheid is ook enorm toegenomen dankzij deze onrusthekkens. Mijn dank gaat dan ook uit naar GCT Slaapcomfort voor het juiste, snelle en vriendelijk advies en service.

Vera uit Heusden-Zolder


Wat heeft deze klant gekocht:


VOLDOENDE rust en meer energie!

De service geleverd door GCT Slaapcomfort kan niet beter. Ook de lakens en dekbedovertrekken die ik heb aangekocht bij GCT Slaapcomfort zijn van een zeer mooie kwaliteit.

De lat-schotelbodem in combinatie met de Deron Bloq matras geeft mij terug voldoende rust en energie om de volgende dag mijn bezigheden te doen.

Hermine uit Zepperen


Wat heeft deze klant gekocht:

30,12

OPNIEUW DOORSLAPEN, BETER UITGERUST EN MINDER NEKPIJN!

Na een ongeval zo'n 8 jaar geleden is mijn ruggenmerg geraakt (dwarslaesie). Hierdoor heb ik heel wat pijnmomenten, het was zo erg dat ik tijdens de nacht rechtop in mijn bed moest zitten om de pijn iets dragelijker te maken.Tot ik iemand leerde kennen bij mijn kiné die mij een firma aanraadde dewelke een specialist is op het gebied van verantwoord slaapcomfort.

Deze firma neemt de tijd om samen met de klant het juiste bedsysteem samen te stellen.

Ik moet zeggen dat ze daar goed in geslaagd zijn, ik kan doorslapen tot 's morgens, waardoor ik uitgeruster aan de dag kan beginnen.

Mijn echtgenoot heeft ook minder last van zijn nek.

Ik wil dan ook GCT Slaapcomfort bedanken voor de prima service en het terug geven van voldoende slaap.

Familie Groffils uit Borgloon


Wat heeft deze klant gekocht:

30,13

GEEN RUGPIJN MEER!

Enkele maanden geleden heb ik een matras gekocht bij GCT Slaapcomfort omdat ik steeds rugpijn had van mijn oude matras.

Sinds ik hier op slaap heb ik weinig tot geen rugpijn.

Ik moet er wel bij zeggen als je ze niet gewend bent is het toch een paar dagen wennen.

Maar ben heel tevreden en zou ze niet meer willen missen.

Belinda en Jan uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

30

​​

'S MORGENS BETER UITGERUST EN PRIMA SERVICE NA VERKOOP!

We zijn heel tevreden van onze aankoop bij GCT Slaapcomfort. We slapen nu veel beter en zijn 's morgens meer uitgerust. Ook de service na verkoop is prima.  Inmiddels hebben we ook een hoofdbord aangekocht bij GCT Slaapcomfort om ons ledikant te vervolledigen.  Wat opvalt is de gedetailleerde afwerking alsook de hoge kwaliteit.

Roger en Marie-Thérèse uit Borgloon


Wat heeft deze klant gekocht:

30,12

's MORGENS fitter en geen rugpijn meer!

Een echte aanrader! Sinds ik op de Bloq matras slaap met de Deron schotellatbodem ben ik 's morgens veel fitter en heb ik geen rugpijn meer.

Natascha uit Alken


Wat heeft deze klant gekocht:

30,12